Handelsbetingelser

Her kan du læse om dine lovmæssige rettigheder og særlige betingelser, forbundet med handel hos ChammikaTea. Nedenstående findes en liste over de punkter betingelserne omfatter:

– FRAGT & LEVERING
– BETALING
– ORDREBEKRÆFTELSE
– FORTRYDELSESRET
– REKLAMATIONSRET

– FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE
– OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
– PERSONDATAPOLITIK

Nedenstående er salgs- og leveringsbetingelser gældende for alle leverancer til forbrugere (både private og virksomheder) fra ChammikaTea. Disse betingelser gælder, medmindre anden aftale er indgået skriftligt mellem dig som kunde og ChammikaTea.

Fragt
Vi har fragtpriser fra 20 kr.
Køber du for minimum 197 kr. er ordren fragtfri til GLS og DAO pakkeshops samt DAO hjemmelevering.  Ved ordrer over 249 kr. benyttes kun GLS Pakkeskops og hjemmelevering.
Ovenstående priser for fragt gælder for privatkunder. Ved større leverancer til virksomheder, oplyses priser for fragt når du er logget ind som forhandler eller på salgskontrakten.

Levering
Vi sender din ordre inden for 1-4 hverdage til private kunder. Du modtager en mail når din bestilling afsendes fra vores lager.
Din pakke bliver sendt med GLS og DAO direkte til pakkeshop eller din hjemmeadresse. Vi leverer i hele Danmark, dog ikke på Grønland og på Færøerne.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra ChammikaTea anses for at være sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af ChammikaTea overgår til dig som forbruger, på leveringstidspunktet.

Betaling
Du kan betale med følgende betalingskort: visa, visa-dankort, visa debit, visa electron, master Card, master card debit, maestro. Beløbet hæves først fra dit kort, når varen sendes fra vores lager.

Transaktionsgebyret betales af ChammikaTea
Ordrebeløbet trækkes først når dine varer afsendes fra vores lager. Det er ikke muligt for ChammikaTea at trække et større beløb end det du har godkendt ved ordren. Alle priser på vores webshop er inkl. moms og transaktionsgebyret. Priserne er dagspriser. Andre former for betalingsmåder kan laves for virksomheder.

Ordrebekræftelse 
Når du modtager dine varer er der vedlagt en ordrebekræftelse på købet. Du bør opbevare denne, eller en kopi et sikkert sted – da det er dit bevis på købet og da en kopi af ordrebekræftelsen altid skal medsendes i forbindelse med evt. reklamation, eller returnering.

Fortrydelsesret

Du har ifølge købeloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på nettet, når du handler hos os. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

De 14 dage gælder fra den dato du modtager varen. Dette gælder dog ikke fødevarer, da vi ikke kan garantere for kvaliteten af varer, der har været i andres forvaring end vores.

Undtagelser til fortrydelsesretten:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Du mister derfor din fortrydelsesret, såfremt du bryder forseglingen på disse varer.

For god ordensskyld henviser vi til lovens standardformular omkring fortrydelses-returnering;  https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

Reklamationsret
Vores varer er af høj standard og kvalitet. Købeloven kan finde anvendelse.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for eventuelle afgift ændringer, pris og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.       

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over vores webshop, skal du rette henvendelse til:

Konkurrence – og forbrugerstyrelsen

Carl Jakobsens vej 35

2500 Valby

Persondatapolitik 
Dine personlige oplysninger videregives ikke til tredjemand. Personoplysningerne er kun tilgængelige for ansatte hos ChammikaTea. Du har altid mulighed for at gøre indsigelse til de registrerede oplysninger, og du har ret til indsigt i de oplysninger der er registeret om dig.
For at du kan indgå aftale med ChammikaTea, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Den dataansvarlige på www.chammikatea.com er ChammikaTea. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.