Foodservice

Vi er perfekte til foodservice!

ChammikaTea’s teer er nøje udvalgt både på ingredienser, emballage og har en helt unik historie bag sig.
Teerne plukkes og pakkes i hånden på Sri Lanka. Sortimentet er økologiske teer som bærer EU øko logo og løvemærke, hvilke betyder teerne er 100 % økologisk Ceylon te som er velegnet til catering, hoteller og engro handel. Teernes høje kvalitet og flotte bæredygtige emballage kombineret med den unikke fortælling bag virksomheden, er en oplevelse i sig selv. På hver af teerne kan du læse en lille historie om hvordan den smager, hvor den er plukket og historien bag ChammikaTea og dens oprindelse. Teerne kan pakkes i bulk og cateringposer. Vi er leveringsdygtige på 3 segmenter, canister, cateringposer og highend te breve i emballge eller uden. 

Foodservice er løsningen til jer

    Firmagaver

    Er du en virksomhed som gerne vil værdsætte de der hjælper dig hver dag, så er vores teer den perfekte firmagave til dine ansatte og som kundegave.

    ChammikaTea’s teer er nøje udvalgt både på ingredienser, emballage og har en helt unik historie bag sig.
    Teerne plukkes og pakkes i hånden på Sri Lanka. Størstedelen af vores sortimentet er økologiske teer som bærer EU øko logo og løvemærke, hvilke betyder teerne er 100 % økologisk Ceylon te som er velegnet til en smuk gavekurve eller som en enkelt gaveide. Teernes høje kvalitet og flotte bæredygtige emballage kombineret med den unikke fortælling bag virksomheden, er en oplevelse i sig selv. På hver af teerne kan du læse en lille historie om hvordan den smager, hvor den er plukket og historien bag ChammikaTea og dens oprindelse. Teerne kan både nydes alene og deles med dem man holder af på alle tider af året, både varm og kold.

    Hør mere om firmagaver